Dansk webshop. Gratis fragt. Stiftet 2015. Showroom i Gentofte.

Handelsbetingelser

Herunder vores alm. handelsbetingelser. 

  1. KØB. Designsearch Copenhagen er en dansk webshop med adresse i Gentofte udenfor København. Shoppen er for private forbrugere og du er således beskyttet af den almindelige købelov i Danmark. 
  2. LEVERING. 
De fleste varer leveres gratis med GLS. 
  3. BEKRÆFTELSE PÅ KØB. Du vil kort efter dit køb modtage en mail der bekræfter købet. Når vi har checket hvornår vi kan leverer varen, så får du en ny mail om leveringstidspunktet og ordren er da endelig sat igang. Leveringstid afhænger af produkt og kan være alt fra dag-til-dag til produktionstid på op til 3 uger. Almindeligvis står alle leveringstider oplyst i vareteksten. 
  4. RETURNERINGSPOLITIK OG GARANTI. Du har 14 dages fuld returret på alle standardvarer. Det vil almindeligvis sige varer som står klar på hylde. Dette gældende fra den dag du modtager dine varer. Varerne skal dog returneres ubrugte og i samme stand som ved modtagelsen. Du har selv ansvaret for at de returneres sådan. De skal sendes til den adresse hvor varen udgår fra. Når 2rethink har modtaget returvaren og godkendt denne, så bliver du kontaktet så du kan få dine penge tilbage. Du tilbagebetales såvidt muligt til det kreditkort eller paypalkonto som blev brugt i forbindelse med dit køb, alternativt får du en kreditnota. Som privatkunde følger naturligvis købelovens almindelig bestemmelser og du har dermed 2 års garanti for fejl og mangler på din vare.  Som erhvervskunde har du 1 års garanti som minimum. Varer som produceres særligt til dig eks. med specielle overflader, RAL farver mv. kan ikke returneres. 
  5. REKLAMATION. Skulle der af en eller anden grund være en fejl på produktet, så beder vi dig kontakte Designsearch Copenhagen med det samme. Du har 12 måneders reklamationsret. Det betyder at du kan, såfremt reklamationen accepteres, få tilbud om at enten få ombyttet varen mod en ny, få pengene retur eller få et afslag i prisen. Det afgør vi. Du bedes ved reklamationen nøje beskrive fejlens karakter, medsende billeder og vi vil i de fleste tilfælde besøge dig og selv bese fejlen. Det betinges, at reklamationen er berettiget og at manglen ikke er opstået som følge af fejlagtig brug af produktet eller anden skadelig adfærd, uheld mv. Reklamationsretten dækker ikke når fejl, skader eller slitage opstår på grund af forkert brug, manglende vedligeholdelse eller almindeligt slid. 
  6. BETALING og PRISER. Alle priser er angivet i danske kr. (DKK) INKL. moms.  Du kan betale via paypal eller de angivne kreditkort som håndteres af Stripe som er PCI Level 1 godkendt, den absolut sikreste standard på markedet. Dine betalingskort oplysninger håndteres dermed 100 % sikkert. Betalingen via kreditkort trækkes når varen sendes afsted. 
  7. PRIVATLIVSPOLITIK. Designsearch Copenhagen lagrer din data (navn, adresse, mail og telefonummer) på vores eget site og i vores CRM system hvis du accepterer at modtage marketingmateriale. Oplysningerne som indtastes bruges dog udelukkende til at håndtere din ordre og til at kontakte dig i forbindelse med ordrer. Vi anvender cookies til at huske dine data hvis du opretter en konto. Vi sælger og videregiver naturligvis aldrig informationerne til 3 part. 
  8. FORBEHOLD. Vi tager forbehold for eventuelle tastefejl og sortimentsændringer. 
  9. SHOWROOM. Du er meget velkommen i showroomet på Gentoftegade 32 i Gentofte for at bese materialer og varer men ring i forvejen og aftal tid. 
  10. JURIDISK IDENTITET & FORSIKRING.  Designsearch Copenhagen er en del af 2RETHINK Furniture som har CVR nummer 32370748. Firmaet blev stiftet i 2009 og ejes af Jens Mathiasen. Produktansvarsforsikring er tegnet hos TopDanmark.